torsdag, juli 13, 2006

TIH reser sig ur askan

Tjenixen och välkommen till The Invisible Hands hängmatta. TIH är före detta debattör på Exilen. Medan vi väntar på återuppståndelsen och återkomsten tänkte jag mig prova på bloggeriet. Jag är ingen finnig, datorporrunkande IT-nörd med kropp som ett sugrör så blott att fixa denna förbaskade blogg tog en bra stund.

Undrar om det är något fel på livet när man faktiskt saknar ett sådant ställe som Exilen. Det har faktiskt varit ett kul tidsfördriv. Var skall nu Aake tillbringa sin tid när han inte skuttar runt bland gärdsgårdarna iklädd kvinnokläder? Vad skall SkÄUning ägna sig åt under sina nattliga vardagssuperier? Var skall Viktor P:s mentala härdsmälta delges världen? Etc. ;-)

För att tala allvar en stund är det dock av yttersta vikt att Exilen inte går i graven för gott. Förhoppningsvis kommer någon/några att axla det fria ordets mantel och se till så att Exilen lever vidare i någon form. Exilen är ett av få, måhända det enda, diskussionsforumet på svenska med fullständig yttrandefrihet. Det är något oerhört ovanligt i dagens Sverige där åsiktspoliser döljer sig överallt, redo att bränna kättare på bål. Ett debattforum där det är tillåtet att tänka fritt istället för att endast tänka ”rätt” är en klar bristvara i vårt land idag. Det är faktiskt skrämmande att så stor andel av befolkningen tycks vara så indoktrinerade av den socialdemokratiska åsiktspolisen att det fria ordet inte längre är en självklarhet i ett land som skall föreställa demokrati.

Återstår att se om jag orkar posta några texter här. Om så sker blir det, givetvis, rörande aktuella politiska och ekonomiska frågor.

<>

1 Comments:

At 1:56 em, Blogger Svante said...

Välkommen till gänget, kul att du hittade oss!

/ Svante

 

Skicka en kommentar

<< Home